Prodmech Cabrioletservice

Våra tjänster

Behöver din bil en ny cab? Eller har du andra problem med din cabriolet? Välkommen att höra av dig!

Cabrioleter och suffletter

Kärt barn har många namn, men de suffletter vi säljer och monterar är av hög kvalitet. Dels från USA via leverantörer i Sverige och leverantör i Tyskland. Framförallt från tre olika tillverkare: Robbins Auto Top US, Ezon Auto top US och Eurotop DE.

 

Cabbarna är uppdaterade och ändringar som har behövts göras från original är gjorda för att hålla bästa kvalitet. Detta för att de flesta bilar tyvärr har någon form av fabrikationsfel på cabställningen vilket gör att suffletterna slits på olika sätt och förkortar livslängden.

Vinyl eller tyg

Vi får ofta frågan vilket som är bäst och i kvalitet och hållbarhet skiljer det inte så mycket. Däremot ser tyg lite lyxigare och snyggare ut, men passar däremot inte till alla bilar. En del bilar är helt enkelt gjorda för vinylsufflett och detta beror oftast på cabställningen. Det blir nämligen lite olika tryck på ställningen beroende på vilket materiel man använder. Tyg har också lite andra stretch-egenskaper än vad vinylen har. Men allt handlar självklart om vad man tycker är snyggast på bilen.

Tillbehör och innertak

Vi tillhandahåller och monterar även innertak i cabrioleter, och även till vissa andra bilar. Tillbehör såsom vindavvisare och cabskydd kan jag också ordna samt gummilister och cabställning till de flesta bilar - men framförallt amerikanska.

 

Vi tillhandahåller och byter även ut kolvar, slangar och cabmotorer till de flesta bilar. En del modeller har fler problem med driften än andra, men jag hjälper gärna till med felsökning och åtgärd.

Öppettider

Barrvägen 5C
263 71 Jonstorp

Måndag - Fredag 08:00 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt